proiectare spatii industriale Urbano Parks

Proiectare / customizare

Presupune proiectarea și customizarea modulelor închiriate. Procesul se derulează în colaborare cu locatarul și vizează eficientizarea spațiului pentru maximizarea productivității. Parametrizările presupun optimizarea gradului de încărcare a podelei, optimizări legate de temperatură și utilarea spațiilor pentru birouri.

fitout spatii industriale, Urbano Parks, parc industrial Urbano Cluj Vest

Constructii / design

Proces prin care Urbano Parks gestionează activitățile de construcții și amenajări speciale în spațiile partenerilor. Se urmărește eficientizarea și parametrizarea corectă a modulelor industriale ținându-se cont de grid-urile existente și posibilitățile de infrastructură oferite de modulul care găzduiește spațiul industrial.

fitout spatii industriale, Urbano Parks, parc industrial Urbano Cluj Vest

Fitout

După proiectarea și customizarea modulelor și finalizarea construcțiilor și configurațiilor speciale urmează instalarea de utilaje specializate de fabricație, tehnologie, utilarea și mobilarea birourilor. Urbano Parks va ține aproape de partenerul locatar pentru ca aceste procese să se deruleze eficient.

servicii suport parcuri industriale, parcuri logistice

Suport operare

După ce partenerul se mută în spațiu și începe activitatea, Urbano Parks se va asigura de funcționarea în parametrii a tuturor sistemelor din dotarea parcului industrial. Urbano Parks va păstra o colaborare strânsă cu partenerii locatari pe tot parcursul colaborării.

servicii auxiliare, Urbano Parks parcuri industriale

Servicii auxiliare

Orferim serviciile auxiliare necesare desfășurării activității tale prin servisarea nevoilor particulare, cu scopul eficientizării proceselor. Încheiem parteneriate cu companii locale pentru asigurarea unui grad înalt de securitate, servicii conexe de calitate, curățarea și întreținerea spațiilor exterioare, amenajări ale terenului, întreținerea și administrarea clădirilor.

parc logistic Urbano Cluj Vest

Extinderi / imbunatatiri

În funcție de dezvoltarea business-ului, partenerii locatari pot solicita extinderea, reconfigurarea sau retehnologizarea spațiilor închiriate. Urbano Parks va oferi suport în vederea îndeplinirii acestor eventuale / potențiale obiective, într-un timp cât mai scurt și ținând cont de grid-ul disponibil și condițiile oferite de construcție prin modularitatea acesteia.

dorești detalii despre soluțiile noastre?

Contactează-ne telefonic sau pe e-mail.

Recomand Urbano Parks pentru profesionalism și viziune de business. O echipă dinamică, focusată pe partea practică a lucrurilor. Urbano mișcă lucrurile. Eforturile capacitate vor da întotdeuna roade.

Alex Pop @ Smartifact
Alexandru Pop
managing partner, Smartifact