parc industrial și logistic . . . casa afacerii tale.

Dezvoltăm și închiriem spații industriale Clasa A, pentru activități de logistică, producție ușoară nepoluantă, depozitare, fulfillment, arhivare, cross docking, asamblare plus birouri și anexe. Urbano Cluj Vest beneficiază de o locație premium cu acces la DN1 și Autostrada A3.

#spații logistică Suport logistic specialziat cu multiple posibilități de configurare și acces facil la infrastructura de transport. 15 km distanță de Aeroportul Internațional Avram Iancu, Cluj-Napoca. #cross docking Minimum 2 andocări plus un Drive-In la fiecare 1.152 m2 + avantajele unei locații premium cu acces DN1 și Autostradă A3. #spații producție ușoară Gridul permite montarea de poduri rulante și linii asamblare, necesare activităților industriale de producție ușoară. #spații hale industriale depozitare & arhivare Spații industriale pentru depozite logistice cu o înălțime utilă de 10  sau 12 m și un grid de 12 x 24 m. Configurația spațiilor este ideală pentru activități depozite logistice. #fulfillment Structura parcului suportă modele de business de tip fulfillment / drop shipping. Îți oferim toate facilitățile necesare, gata de configurare. #spații asamblare Gridul halelor de închiriat permite montarea unor linii de asamblare automatizate necesare activităților specifice. #hale de închiriat

Logistică

Suport logistic specialziat cu multiple posibilități de configurare și acces facil la infrastructura de transport. 15 km de aeroport.

Cross-docking

Minimum 2 andocări plus un Drive-In la fiecare 1.728 m2 + avantajele unei locații premium cu acces DN1 și Autostradă A3.

Producție ușoară

Gridul permite montarea de poduri rulante și linii asamblare, necesare activităților industriale de producție ușoară.

Depozitare / arhivare

Spații de depozitare cu o înălțime utilă de 10 m și un grid de 12 x 24 m. Configurația spațiilor este ideală pentru activități de depozitare.

Fulfillment

Structura parcului logistic suportă modele de business de tip fulfillment / drop shipping. Îți oferim toate facilitățile necesare, gata de configurare.

Asamblare

Gridul halelor permite montarea unor linii de asamblare automatizate necesare activităților specifice.

dorești detalii?

Contactează-ne telefonic sau pe e-mail. Vezi info. contact în pagina de contact.

Recomand Urbano Parks pentru profesionalism și viziune de business. O echipă dinamică, focusată pe partea practică a lucrurilor. Urbano mișcă lucrurile. Eforturile capacitate vor da întotdeuna roade.

Alex Pop @ Smartifact
Alexandru Pop
managing partner, Smartifact