Prezentare Urbano Parks

Suntem dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 20 ani în real estate.

Oferim servicii complete pentru administrarea eficientă și sustenabilă a parcurilor industriale. În privința utilării și dotărilor, optăm pentru soluții tehnologice de top implementate cu materiale sustenabile. Strategiile noastre de dezvoltare sunt axate pe măsuri probate de eficiență energetică. Utilizăm podele industriale cu o capacitate portantă de minim 5 tone pe metru pătrat. Modulele industriale oferă ca standard porți de andocare și drive-in, sisteme de încălzire eficiente, sisteme de ventilație automatizată, sisteme de iluminat economice cu LED.

Dezvoltăm parcul industrial Urbano Cluj Vest, în zona Florești – Gilău cu acces direct la Autostrada A3 și DN1. Proiectul va avea o suprafață construită de 20.736 m2, Clasa A. Modulele parcului industrial sunt ideale pentru activități de logistică și producție ușoară.

Pentru noi, eficiența parteneriatelor este principalul promotor al unui business de succes. Dacă vei deveni partener locatar al parcului Urbano Cluj Vest, te vei bucura de suportul și condițiile necesare pentru o activitate fără griji. Cu Urbano Parks, tu îți vei putea dedica în integralitate resursele și eforturile exclusiv pentru activități operaționale.

Îți oferim opțiuni flexibile de închiriere cu suprafețe între 1.152 și 7.957 metri pătrați.
Urbano Parks Cluj Vest situat în vecinătatea Autostrăzii A3 și DN1, poate deveni… casa afacerii tale.

vedere aeriana, parc logistic Urbano Cluj Vest @ Urbano Parks Cluj

Misiunea Urbano Parks

Să oferim garanția performanței.

  • locații premium
  • opțiuni de închiriere flexibile
  • contracte pe termen lung
  • facilități industriale Clasa A
  • clădiri eficiente energetic
  • proiecte sustenabile.
dorești detalii?

Contactează-ne telefonic sau pe e-mail. Vezi info. contact în pagina de contact.

Recomand Urbano Parks pentru profesionalism și viziune de business. O echipă dinamică, focusată pe partea practică a lucrurilor. Urbano mișcă lucrurile. Eforturile capacitate vor da întotdeuna roade.

Alex Pop @ Smartifact
Alexandru Pop
managing partner, Smartifact

dorești detalii despre spațiile industriale disponibile?